Hvem er vi

 

Lone Lind, Butiksejer.

Med mange års erfaring i dametøjsbranchen, har Lone nu taget springet og åbnet sin egen butik. Lone går stærkt ind for kvaliteten i sine varekøb, og kundeplejen er alfa og omega i hendes verden. Dette vil kunden erfare ved at besøge butikken.


Birgitte Morell, Butiksassistent og dekoratør

Birgitte har en masse erfaring inden for dametøj og har en fantastisk sans for mode, også til pluspigen. Det vil i kunne mærke når I bliver mødt i butikken af Birgitte, som også altid har et stort smil på læben.

Karina Westerlund

Mange års butikserfaring og en sikker smag gør Karina til en god rådgiver, når du skal vælge tøj. Karina har boet mange år i Danmark; men den charmerende svenske accent afslører at hun er født på den anden side af sundet. 

Maria Taube, Butiksassistent

Maria er vores unge, friske assistent, som trods få år i faget har en fantastisk sans for hvad der klæder unge som gamle – og altid leverer en fortrinlig service til alle.

Cecilie Lind Pedersen, Regnskabsansvarlig

Cecilie er uddannet inden for økonomi og sidder hovedsageligt på kontoret, men er også og finde i butikken og med en stor passion for tøj og mode er hun klar til at hjælpe kunderne.